Copyright & disclaimer

Copyrights
Alle materialen op de www.zozest.nl website, inclusief en zonder limitatie, tekst, logo's, iconen, foto's, video's, tekeningen, is copyright materiaal van zOzest, tenzij anders vermeld.

Het gebruik van deze materialen voor niet commercieel gebruik is alleen toegestaan met toestemming vooraf van zOzest. Commercieel gebruik en het verveelvoudigen op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën van het materiaal is alleen toegestaan met toestemming vooraf van zOzest.

Links naar externe websites zijn gemaakt voor gebruiksgemak. zOzest heeft geen controle over deze sites en is daarom niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacy beleid ervan.

 

Disclaimer
zOzest heeft de informatie en materialen voor deze website met de grootste zorg samengesteld. zOzest kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, schade of ongemak als gevolg van onnauwkeurigheid of fouten op de website pagina's. Afbeeldingen, video's en tekeningen kunnen verschillen met de actuele producten en/of diensten.

zOzest gebruikt en verwerkt persoonlijke data volgens de huidige wetgeving met betrekking tot data bescherming.

Laatst herzien: 8 juni 2017