How to Rock at Life

How to ROCK at Life

Wil jij in een korte tijd leren hoe je weer energiek door het leven kunt gaan? Hoe je dichter bij jezelf kunt blijven in het dagelijks leven? Waar je grenzen liggen en hoe je hier (beter) mee om kunt gaan? Ben je op zoek naar zelfacceptatie en rust? Deze cursus biedt je alle informatie en vaardigheden om jouw leven zo fijn mogelijk in te richten. Ben jij klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw leven? Klaar om je leven te rocken? 

Reacties op de vorige editie:

"Mechteld geeft je meteen het gevoel dat je thuis kunt zijn. Eigenlijk tijdens alle bijeenkomsten kreeg ik meteen dat gevoel en dat maakte het ook makkelijker om alles los te laten en me niet af te vragen wat anderen zouden vinden van de dingen die ik opschreef of vertelde."
"De cursus heeft mij enorm geholpen om terug even stil te staan bij wat ik belangrijk vind, omdat ik door alles stress en drukte van studie merkte dat ik af en toe niet goed naar mezelf luisterde. De cursus was daarom een goede manier om even terug te gaan naar mijn basis en te reflecteren op mijzelf."

Op vier dinsdagavonden worden vier verschillende onderwerpen aangesneden:

TBA: MIND:Werken met je waarden en leren mediteren

TBA: BODY:Meer in het moment leven, zelfacceptatie, yogales

TBA: JEZELF & DE ANDER:Werken aan communicatie, waar liggen je grenzen, hoe ga je om met oordelen

TBA: JE LEVEN:Prioriteiten in je leven, je eigen ideale toekomst creëren

We werken met toegankelijke oefeningen, doen yoga en mindfulness, bespreken situaties, gevoelens en ervaringen. Soms werk je met de hele groep, soms in tweetallen of individueel. Alles is gericht op jouw ontwikkeling en op wat jij op dat moment wilt delen. Niets hoeft, alles mag. Daarnaast krijg je na elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee om gedurende de week dieper in te gaan op de onderwerpen die we behandeld hebben.

Na deze cursus:

 • Ben je je bewust van zaken die (niet) voor jou werken in je leven
 • Heb je de handvaten om in het dagelijks leven meer te kunnen ontspannen
 • Weet je hoe je je leven zo in kunt richten, dat het écht bij je past
 • Kun je zaken die niet bij je passen makkelijker loslaten
 • Sta je sterker in je schoenen doordat je meer in je kracht komt te staan.

Investering: € TBA voor alle vier de bijeenkomsten.

Je krijgt: 

 • Vier bijeenkomsten: TBA 2018. Allen duren van TBA
 • Koffie/thee en iets lekkers
 • Notitieboek waarin je jouw persoonlijke ontwikkeling bijhoudt
 • Alle besproken stof als hand-out
 • Wekelijkse opdrachten om de stof meteen toe te kunnen passen in je dagelijks leven
 • Kleine groep dus veel persoonlijke aandacht

Waar: De praktijkruimte van zOzest, gelegen in het centrum van Tilburg

Omdat zOzest een veilige sfeer en persoonlijk contact erg belangrijk vindt, wordt er gewerkt met kleine groepen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

zOzest biedt tevens de mogelijkheid de cursus individueel (één op één met de trainer) te volgen. Hierbij zullen de thema's wellicht wat anders zijn, afhankelijk van jouw wensen. Heb je interesse in de op maat gemaakte variant van de How to Rock at Life cursus? Dan is de investering €190,00 en omvat de cursus drie bijeenkomsten van 60 minuten, geheel afgestemd op jou als persoon.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor de cursus? Of heb je interesse in een individueel traject? Neem dan contact op via info@zozest.nl of schrijf je in via onderstaande button.