Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

zOzest is een feit!

zOzest.

zOzest is een feit!

Drumrolllll please! Daar is ie dan, mijn website, van mijn bedrijf, met mijn ideeën, gedachten, idealen, normen en waarden en alles wat ik de wereld in wil helpen. Ze zeggen weleens dat dat wat je aandacht en energie geeft, groeit. Aangezien ik de wereld graag wat mooier en fijner wil maken, hoop ik dat dat me gaat lukken met mijn eigen bedrijf. Wat zeg ik? Dat gaat me lukken!

Al jaren had ik plannen om een eigen bedrijf op te richten, maar ik dacht altijd dat ik dat pas op een later moment in mijn leven zou gaan doen en vooral durven. Eind 2016 kwam ik erachter dat ik andere stappen in mijn carrière moest gaan nemen, stappen waar ik zelf gelukkig van wordt. Dingen doen die bij mij passen. Opeens was het vertrouwen wat ik nodig had om deze stap te zetten er. 

Maar wat voor naam dan?

zOzest. Zest is het Engelse woord voor energie, levenslust, kracht en passie. ‘Zo’ staat voor het feit dat, wanneer je bij zOzest training, coaching of yoga volgt, je ‘zo’ je zest weer terug hebt. Super snel dus. En super veel zest. Of op z’n Brabants: Kei veel zest. Hoppa! De ‘O’ in het logo is een Japanse Enso. Een Enso wordt door Boeddhistische monniken getekend in één of twee bewegingen met de kwast en staat symbool voor kracht en verlichting.

Zoals je misschien merkt tijdens het lezen van deze blog, stuiter ik nog steeds van de energie, inspiratie en vooral blijheid (zest!) dat ik deze stap heb durven nemen. Misschien wil ook jij je eigen bedrijf opzetten, of iets gaan doen wat dichter bij jou als persoon staat. Als je wilt weten wat zOzest voor jou kan betekenen, kunnen we altijd samen koffie gaan drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Meer...

Sluiten